DA EN

Referencer

Michael fik til opgave at oversætte hele vores strategitekst til vores website. En opgave der var meget knap på tid og høj i kompleksitet. Michael var ekstremt nærværende, punktlig og leverede et gennemarbejdet resultat på meget kort tid. Og selvom vi havde indlagt tid til at køre endnu en omgang redigering, var der faktisk ikke behov for det. Vi har værdsat Michaels arbejde i allerhøjeste grad, og anbefaler klart andre at gøre brug af hans professionelle tilgang til tekstoversættelse og –redigering.

 Talita Elvang, Konsulent/Kommunikationschef – Spark

Michael Burgess er ganske enkelt en intelligent oversætter! Han har flair for nuancer i det danske sprog, og har en skarp, følsom og flydende engelsk pen (samt er opmærksom på forskelle og nuancer i US-engelsk og britisk engelsk). Han gør af sig selv opmærksom på tvivlstilfælde. Han foretager research i forhold til at finde kildeangivelser, fagudtryk og litteraturhenvisninger, der ikke blot kan oversættes, men som skal angives korrekt. Han er hurtig, god til at afstemme forventninger og overholder deadlines. Og han indgår gerne i dialog om oversættelser af ting, der ikke er entydige.

Jeg kan på det varmeste anbefale ham. Samarbejdet om bogen Systemisk Coaching (Dansk Psykologisk Forlag 2009) til engelsk har været en inspirerende fornøjelse. Og sidst, men ikke mindst, kan man mærke, at Michael Burgess kan lide at oversætte. Det er også vigtigt.

 Hanne V. Moltke – Partner, Newstories.dk (tidl. ansat hos Rambøll Attractor)

Jeg valgte at bruge Michael Lee Burgess som oversætter fra dansk til engelsk, da min bog ‘Menneskeudstilling’ skulle udgives i en engelsk udgave – og det har jeg ikke et øjeblik fortrudt. Michael er ikke alene en dygtig oversætter, men også en god skribent, hvilket højner tekstens kvalitet betydeligt. Min bog indeholder både moderne akademisk sprog og en række citater fra 1800-tallet; og Michael var god til både at ramme tonen i det nutidige sprog og det gamle sprog.

Desuden var han proaktiv i at finde original tekster, som jeg citererede fra, hvilket var en stor hjælp for mig. Hertil kommer, at Michael er yderst professionel, og overholder alle aftaler og deadlines. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Michael, og jeg vil ikke tøve med at bruge ham igen.

Foto: Thomas CatoRikke Andreassen, Lektor, ph.d. Kommunikation – Roskilde Universitet